Muut palvelut

Pajala

TAVERNA ARTTURO

KOKOUSPALVELUT

HIETARANTA

Pajalan toimintaa

Pajalan toiminta jatkuu 1.1.2021 alkaen ennallaan Työterapisen yhdistyksen toimintana. Pajala tarjoaa työterapista toimintaa henkilöille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella erilaisten elämäntilanteidensa vuoksi. Toiminnan tarkoituksena on auttaa ja innostaa asiakkaita löytämään omat taitonsa ja kykynsä sekä auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja kehittämisalueita. Tämä tapahtuu pajatyöskentelyn sekä työ- ja yksilövalmennuksen ja -ohjauksen avulla.

Pajalassa tehdään yhteistyötä TTY Palvelut Oy:n asumisyksiköiden lisäksi mm. Kuopion kaupungin työllisyyspalvelun, TE-keskuksen, Rikosseuraamusviraston ja oppilaitosten kanssa. Työterapisen yhdistyksen asiakkaille tarjotun omaehtoisen ja ohjatun toiminnan lisäksi Pajalan työpajat (käsityö-, puu- ja pyöräpaja) tarjoavatkin mahdollisuuden mm. toiminnalliseen kartoitusjaksoon, työelämäkokeiluun, työssäoppimiseen (opiskelijoille) ja yhdyskuntapalvelun suorittamiseen.

Työpajoissa keskeistä on, valitusta toiminnosta tai palvelusta riippuen, asiakkaan toimintakyvyn selvittäminen, ylläpitäminen tai edistäminen. Työelämäkokeilussa lähtökohtana on asiakkaan ammatillisten valmiuksien ja osaamisen lisääminen. Työpajoille on mahdollista tulla tutustumaan etukäteen ja suunnitella palvelujakson sisältöä yhdessä työ- ja yksilövalmentajien kanssa.

Lisätietoja Pajalan omilta kotisivuilta www.pajala.info

Pajala

Pajala


Yhteystiedot:

Pajala
Pyynpolku 10 G, 70340 KUOPIO
pajala[at]tyoterapinen.net
Yksilövalmentaja Kirsi Haatainen p. 044 704 8948
Vastuuhenkilö Tapani Taskinen p. 044 712 2568
www.pajala.info

Löydät Pajalan Facebookista

Taverna Artturo

Inkilänkodilla alakerrassa sijaitseva ravintola Taverna Artturo tarjoaa TTY Palvelut Oy:n asiakkaille mahdollisuuden päivittäiseen lounaaseen. Inkilänkodin asiakkaille tarjotaan päivittäin maittavan ja terveellisen lounaan lisäksi mahdollisuus nauttia myös aamupala, päivällinen sekä iltapala. Monipuolisen ateriapaketin hinta on 16 euroa päivässä.

Taverna Artturo

.

artturo2
artturo6

Aukioloajat

ma – pe 11:00 – 14:00

Yhteystiedot:

Taverna Artturo
Inkiläntie 2 C, 70340 Kuopio
Puhelin 050 365 1836

Kokouspalvelut

Kokouspalvelut Inkilänrinteellä jatkuvat 1.1.2021 alkaen ennallaan Työterapisen yhdistyksen toimintana. Työterapisen yhdistyksen vuokraamat kokous- ja koulutustilat sijaitsevat osoitteessa Inkiläntie 7, 70340 KUOPIO. Rauhallisia kokoustiloja on kaksi ja käytettävissä on videotykki, kokouskaiutin ja kamera, tietokone, langaton verkko, fläppitaulu sekä uusimmat toimistosovellukset. Kokoustiloihin sopii 14 – 25 henkilöä ja siirrettävillä kalusteilla tila on muunneltavissa tilaisuuden luonteen mukaan.

Kokouspalvelut

.

artturo2
artturo6

Hinnat

Tilavuokra vuonna 2021 on edullinen 15 euroa/tunti + alv. Samassa kiinteistössä toimii Juhlapalvelu Remarin ylläpitämä lounasravintola Aika, joka tarjoaa kokoustiloihin tilauksesta aamu- ja päiväkahvit joko makean tai suolaisen leivonnaisen kera. Ajassa voi nauttia lounaan arkisin aina klo 10:30 – 14 välisenä aikana.

Yhteystiedot:

Tilavuokraus: info[at]tyoterapinen.net, p. 040 840 1784.
Lounasravintola AIKA p. 040 076 9879.

Hietaranta

TTY Palvelut Oy:n asiakkailla on käytössään vapaa-ajanviettopaikka, Hietaranta, Kallaveden rannalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet asiakkaiden päivätoiminnalle, erilaisten tapahtumien järjestämiselle sekä myös ympärivuotisen mahdollisuuden majoittumiselle. Asiakkaat käyvät mökillä yhdessä ohjaajien kanssa makkaranpaistossa, saunomassa, uimassa, kalassa ja veneilemässä rauhallisessa ja kauniissa miljöössä. Hietarannassa järjestetään asiakkaille päivätoiminnan lisäksi juhannus- ja joulujuhlia.

Pihapiirissä on vanhan ja viehättävän asuinrakennuksen lisäksi rantasauna ja grillikota. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joissa on nukkumapaikat 8 henkilölle tyynyineen ja peittoineen sekä kylpyhuone. Alakerrassa on nykyaikainen ja hyvin varusteltu keittiö. Isoon tupaan pöytien ympärille mahtuu isompikin joukko. Tunnelmaa ja lämpöä tuo varaava vuolukivitakka. Tuvasta pääsee isolle katetulle terassille. Kesäisin asiakkaiden käytössä on kaksi vaihdepyörää ja soutuvene.

Vuonna 2021 TTY Palvelut vuokraa Hietarantaa kokous- ja koulutuskäyttöön sekä juhlatilaisuuksiin. Käsittelemme varauspyynnöt sähköpostissa, hietaranta@ttypalvelut.fi saapumisjärjestyksessä.

Mikäli olet suunnittelemassa juhlatilaisuuksia, teemme yhteistyötä juhlapalvelu Remarin kanssa. Näissä tiedusteluissa voi olla yhteydessä suoraan juhlapalvelu Remariin (juhlapalveluremar@kolumbus.fi tai p. 017 262 1130).

Hietaranta

.

artturo2
artturo6

Osoite:

Veteraanitie 8, 70420 Kuopio

Löydät meidät myös Facebookista